rodos24.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης για Κάρολο: «Τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο»

Κοινοποίηση

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση σε «έναν πραγματικό φίλο της Ελλάδας», εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον βασιλιά Κάρολο με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Εύχομαι στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Κάρολο Γ΄ ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Είναι πραγματικός φίλος της Ελλάδας και αυτές τις στιγμές η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου», γράφει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρόγνωση είναι καλή», ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ παραμένει «πολύ θετικός» όσον αφορά τη διάγνωση του καρκίνου και θα συνεχίσει με «συνήθεις δουλειές», αναφέρει η Daily Mail, την επομένη της είδησης που σόκαρε τη Βρετανία αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι «πολύ θετικός» μετά τα σοκαριστικά νέα ότι έχει καρκίνο. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ακόμη ότι το πρόβλημα με τον καρκίνο έχει εντοπιστεί πολύ νωρίς και η πρόγνωση για τον 75χρονο μονάρχη είναι καλή.

Επιπλέον, η βασιλική οικογένεια λέγεται ότι έμεινε έκπληκτη από την αποφασιστικότητα του Καρόλου να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του ιδιωτικές υποχρεώσεις, χωρίς καμία αλλαγή μετά τα νέα για την υγεία του.

Πήγη:www.newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Android Instant Apps Now Accessible by 500 Million Devices

admin

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει – «Θρασείς και επικίνδυνοι» οι δράστες της έκρηξης

Σύσκεψη για την εφαρμογή της express visa στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου